Saturday, October 23, 2010

one love ~ spring waltz



The clouds pinned up clearly on the high sky
Or the warmth of the eye blinding sunshine
The only thing that makes my heart full besides these
Is probably love

The scent of the flowers that are blooming
Or the sweetness of the wetness of the spring rain
The only sweetness greater than these
Is the one and only love in this world

I love you so
love is the beautiful one
I love you so
love is the beautiful one

all we need is love, real love

The fluttering excitement of the green fields overflowing
Or the play of colors of the embroidered rainbow
The only thing more beautiful than these
Is the one and only love in this world

More than any emotion
More than any expression
the most beautiful thing in the world
Is love

Friday, October 8, 2010

WITHOUT WORDS


I shouldn’t have done that,
I should have pretended not to know
like I didn’t see it, like I couldn’t see it
I shouldn’t have looked at you in the first place
I should have run away
I should have pretended I wasn’t listening
like I didn’t hear it, like I couldn’t hear it
I shouldn’t have heard your love in the first place
Without a word, you made me know what love is
Without a word, you gave me your love
Made me fill myself with your every breath
Then you ran away
Without a word, love leaves me
Without a word, love abandons me
Wondering what to say next
My lips were surprised
It came without a word
Why does it hurt so much?
Why does it hurt continuously?
Except for the fact that I can’t see you anymore, and that you’re not here anymore
otherwise, it’ll be just the same like before
Without a word, you made me know what love is
Without a word, you gave me your love
Made me fill myself with your every breath
Then you ran away
Without a word, love leaves me
Without a word, love abandons me
Wondering what to say next
My lips were surprised
Without a word, tears starts falling down
Without a word, my heart is broken
Without a word, I waited for love
Without a word, love hurts me

Monday, October 4, 2010

it's empty but why is it so heavy ?

Judul di atas sama kayak stat fb.ku yang sekarang .. aku disini mau nulis tentang itu aja .. what's empty ? it's my heart . what's heavy ? It's my heart , it is too heavy and it burdens me . how world can be so strange to me ? when everyone leaves , for whom I stay ? Is there any reason to keep me stand ? oh dear saya nggak nyangka . sumpah . saya nggak nyangka sama sekali . sebenarnya katakata ini saya buat bukan untuk mereka . tapi untuk some other people . Tapi pas aku baru aja , liat fbnya . aku pengen tau apakah account fbku masih dia pajang di list friendnya ato nggak . mikir ku sih dipajang alhamdulillah , nggak juga gak papa . tapi pas saya nyari fbnya . saya kaget fbnya tibatiba nggak ada . saya inget banget saya nggak pernah ngehapus friend saya di fb sama dia. dan saya yang bodoh juga , saya nggak nyadar , namanya dia ternyata udah ga ada di list sibling saya . Ya Allah , what does this mean for ? Am I that bad to you ? Am I not worthy friend ? know what ? I still take you as my bestfriend . my dearfriend . how could you erase me ? saya ini yang lebai ato gimana , saya juga gak tau . tapi saya pingin tau , apa yang mungkin kalian rasain kalo account friendship kalian dihapus gitu aja sama orang yang kalian anggep sahabat dan pernah nganggep kalian sahabat ? saya nggak tau kalo ternyata sekarang hubungan kita seburuk ini . asal kamu tau , smsmu yang katane kamu ga bakal ngelupain kitakita masi tak simpen sampe sekarang , dan kamu juga masi nampang di dompetku . saya nggak nyangka saya se-nggak berharga itu buat kamu . saya nggak tau mana yang bener ato salah . tapi saya udah maafin kamu dan dia buat kejadian itu . bahkan saya berharap bisa minta maaf ke kamu sama dia . tapi kamu nggak pernah bales smsku . aku maaf kalo ada salah . udahlah mungkin itu aja buat posting ini . aku udah nggak tau mau nulis apa lagi.

*maaf ya kalo tulisan saya lebai lagi , I'm a sucker fool.