Saturday, October 29, 2011

Self Instropect, Self Respect!

well, thesedays something came up. and ya it got me think more. but still, Thanks God. Some people said I was being too good, but was I ? just as I give it more thought I figured that all this time I pretended to be good. I did what I should do not what I feel like doing. confusing, isn't it? because I want to be good or perhaps looked good, I do what I think good without even thinking, don't I? fool! how can a good person say, " what's the used of cry?" to someone who is apparently hurting, and forcing her bestfriend to go to the medical room when she doesn't feel to. just another fool. hahh.. I was always thinking that we gotta understand others and recall that everyone got their own pain so that's why we have our own way of thinking.. but once I look to myself, I got such a picture of ridiculous girl forgets herself to do as she tells other to.. as I looked back then, I remember that sometime, well we had to mingle with agony to have us grown up.. and the thought that sometime people do good and sometime people do bad , It alarms me again and again.. I should be more understanding, shouldn't I? That melodous thing, despite the torment that moron gave.. the jackass have ever done something too, for me. and ever harder than the wound I need to deal with.. but this time, I learnt something worthy too, deserving the hurt, when we got hurt by people, no matter what they have done for us we would forget approximately everything. and more, I found myself as a cold person. I can't really feel the warmth of everything. I take life just some matters need to be done well. it's still right, but don't I lack of sincerity? I need to be more hearteous am not I? hya look! I've just created my foolish cool word! and all this time, I used to think that I'm adult enaugh and take people calling me childish because I act like one. but actually, I am a childish one. It's my naive way of thinking, senseless and clueless, I still have those immature things inside of me.

- I've said to her she should live beautifully, like a drama. but I, myself, have drama as escape from the harsh reality- Hyun Bin

Thanks oppa for that word!
Thanks God, for every little thing You've given to me so that I can learn more
yorobun, saranghanda :)

Saturday, October 22, 2011

in my reverie

I wishper to myself..
Dear my beloved God..
I love you more than anything ..
I really want to love You more..
if You love me.. then to me everything is just so right ..
with Your love.. I'm feeling enaugh..
You don't lack anything ..
You are the best of all ..
You are the best Judge..
I really do believe in those ...
Even if I'm being hurt , I believe You'll keep me safe..
I'm just the weak person who will always need You..
I really am nothing without You
I am everything I am because of You..
Thanks God for everything..
You're always giving me what I need..
Even without my demand..
God, please give me a light that will show me the way of goodness..
Because I want to live in the way You are blessed..
I do everything because of You, from You, and for You
God.. please let this pray to be true...
Amin ..
I love You.. Allah :)

Saturday, October 8, 2011

aku inlove sama ini




aku pengen curhaaat .. masalah apa ? ya kayak biasa. film, hwahaha .. kali ini filmnya 49 days. film ini benerbener spending tears jadi kalo pengen nonton film ini siapsiap tisu yang banyak ya.. sama kalo perlu minyak kayu putih kalokalo pusing garagara kebanyakan nangis.. aku nonton film ini emotionallyku sampe keganggu. jadi ikut sedih soalnya aku bisa ngrasain painnya dan feel yang dapet dari sini ngena banget .. aku aja sekarang nulis ini sama muka mewek soalnya aku lagi dengerin lagu galaunya seo yong eun.. aku kasi sedikit sinopsisnya ya..
Shin Ji Hyun, cewek yang innocent, naive + carefree hidup di kehidupan yang benerbener lucky. dia kaya , cantik, baik, dan punya tunangan yang cakep , Kang Min Ho a.k.a Bae Soo Bin. tapi satu minggu sebelum pernikahannya dia kecelakaan dan tanpa sengaja nyawanya keluar dari tubuhnya dan dia mesti ngedapetin 3 air mata selama 49 hari. 3 air mata itu adalah bukti kalo hidupnya dia itu berarti buktinya dia punya 3 orang yang sayang sama dia dengan tulus. tapi air mata orang tua sama saudara ga keitung .. soalnya Parents and those who are related by blood loves unconditionally .. nah selama 49 hari itu dia minjem tubuhnya song yi kyung buat nyari air mata..
nah kelanjutannya , liat aja sendiri. soalnya kalo aku tulis disini ntar jadinya gak keren dan nggak surprise. di tiap episode drama ini ada aja yang jadi surprise. sama ending setiap episode selalu ngebikin penasaran jadi serasa ga rela ngelepasin mata dari depan komputer ato laptop. sama saran nih, kalo nonton film ini mending pas sendirian.. biar ntar nangisnya bisa lepas.. soalnya film ini ngena banget . nggak ada yang bisa dicacat dari film ini soalnya semuanya perfect. cast, soundtrack, plot, surprise, quotes, costume semuanya 5 thumbs up ! aku juga in love banget sama han kang ssi .. yaa aku juga suka sama shin ji hyun. dan kalo vina ga bilang buat ga in love sama jung il woo aku pasti udah falling ke dia duluan, huahaaha. nonton film ini kaya cuci mata. nah cuci mata disini punya 2 arti. arti pertama itu denotasi, soalnya mata kita kecuci sama air mata . yang kedua itu konotasi yaitu mata kita kecuci sama pemandangannya keren, 3 oppa cakepcakep sama 3 eonni yang cantikcantik, hhe. ceritanya masuk akal banget dan terus terang banyak value dari film ini. benerbener serasa bisa belajar jadi lebih baik lewat film ini. aku sebelumnya pengen ngepanjangin episod biar song yi soo balik ke dunia dan si shin ji hyun ga jadi mati, biar bisa happily ever after. tapi ternyata meskipun si song yi soo dan si shin ji hyun mati, endingnya tetep keren.. soalnya han kang oppa tetep setia sama shin ji hyun eonni dan si song yi kyung eonni tetep setia sama song yi soo oppa, huahaha. it's just a story of unlucky love. tapi karakter karakter disini punya karakter yang kuat optimis dan setia, jadi itu bisa ngasi pelajaran juga buat viewersnya, soalnya kadang kita cuman ngehadepin masalah kecil aja udah alay ga karuan .. tapi mereka disini (walau cuman di film) kuat banget, dan kuatnya mereka masih manusiawi dan masuk akal kok.. pokok aku cinta gila lah film ini.. film ini beda dan keren. cuman satu yang saya kurang sreg .. bukannya saya mesum tapi saya pengen di last holidaynya shin ji hyun sama han kang mereka ngedapetin the first and the last kiss.. biar lovenya mereka lebih ngena gitu.. mereka pelukan aja ga pernah. masa ngerayain kesuksesan besar cuman shaking hand .. kurang ehh rasanya, hhe.. tapi overall semuanya pujian buat film ini .. I would really like to recommend everyone seeing this movie :)

I love them all :)